Fedezze fel az 1edo közösséget, Supply Chain Management
Négy meghajtó idő előtti meghibásodása két Ready NAS eszközben – Véletlen egybeesés?
Hi,
I've got a ReadyNAS 426 and ReadyNas 516.
All six drives in each device the same size/model, however, one contained 6 x 10TB and the other 6 x 18TB.
Both had a failure on drive four after 36,000 and 49,000 hours.
All other drives…

Fedezze fel az 1edo közösséget, Költések kezelése
ReadyNAS használata könnyű webeszközök backendjeként – megbízható?
Hi everyone,
I currently maintain a small web tool (for example a gratuity / end-of-service benefit calculator for users in the UAE), and I’m evaluating options to host user data, logs, JSON storage files, and backups. My ideal setup is…

CRM-blogok a tagoktól, Fedezze fel az 1edo közösséget
A MacBook csak 2,4 GHz-es hálózatra csatlakozik
Hello all, I have a RBR850 router and two RBS850 satellites. The second satellite was added a few weeks ago, and since then (but it might be unrelated) my macbook stopped connecting to the 5GHz WIFI and only connects to 2.4 GHz.
When the…

Fedezze fel az 1edo közösséget, Humántőke-menedzsment
Az Orbi 770 nem stabil AP módban
Nemrég vettem egy 770 Orbi rendszert, hogy kipróbáljam egy meglévő Nighthawk router (RAX50v2) helyett, és nagyobb lefedettséget kapjak. A Nighthawk AP módban volt a meglévő Zyxel routerünkkel. Beállítottam az Orbit is AP módba, és eddig nem tudtam…

Fedezze fel az 1edo közösséget, Technológia
PR60X Adguard bejelentkezés
Hello Sirs,
Long time no see which means everything works fine except lack of IPV6 still. ( but its not important right now )
But could it be possible in the next firmwire update to add username/login for adguard DOH ?
I, for exemple…

Fedezze fel az 1edo közösséget, Supply Chain Management
Az RS500 rejtett speciális beállításai lehetővé teszik az MLO-t
Nem tudom, miért rejtette el a Netgear az F12 böngészőben megjelenített linkmódon keresztül megjelenített speciális vezeték nélküli beállításokat. Megerősíthetem, hogy az RS500 routeremben csak az MLO beállítás működik bekapcsolt állapotban, de az Intel processzorral a sebesség rosszabbnak tűnik...

Fedezze fel az 1edo közösséget, Termék életciklus-menedzsment
ORBI alkalmazásprobléma
Az első ORBI rendszer aktív volt az ORBI alkalmazásban, és minden részletet meg lehetett tekinteni. Vásároltunk egy második rendszert egy delaware-i helyszínre; az alkalmazás elvetette az elsőt, bár a másodikat felvette. Nem tudjuk megtekinteni a mi… részleteit.

Ügyfélkapcsolat-menedzsment, Fedezze fel az 1edo közösséget
Csaláskód a jelszó-visszaállító e-mailben
Trying to set up Nighthawk app on new phone and somehow my password wasn't working.
Got this email with a one-time code.
It had this phone number to contact Netgear support and it took me to what was almost certainly a scam that first…

Fedezze fel az 1edo közösséget, Pénzügyi menedzsment
Re: Az éjszakai eszköztevékenység az engedélyezett időt fogyasztja
Ugyanaz a probléma. Észrevettem, hogy van lehetőség webhelyeket beilleszteni a webhelykezelőbe, és korlátlanra állítani. Sajnos, ha IP-címekről van szó, akkor ezt nem lehet megtenni. Van egy Apple IP-címem (17.57.144.39), ami folyamatosan pingel az iPadről, és úgy tűnik, elnyeli...

vállalati forrásgazdálkodás, Fedezze fel az 1edo közösséget
Porttovábbítás nem működik
Már két napja próbálok rávenni egy portot (konkrétan a 25565-öst) a routeremre, de semmi sikertelenül. A portot a szerverem használja, ssh-n keresztül tudom elérni, látom a használt portot, és helyben tudok csatlakozni a játékszerverhez...