,

Négy meghajtó idő előtti meghibásodása két Ready NAS eszközben – Véletlen egybeesés?
Hi, I've got a ReadyNAS 426 and ReadyNas 516. All six drives in each device the same size/model, however, one contained 6 x 10TB and the other 6 x 18TB. Both had a failure on drive four after 36,000 and 49,000 hours. All other drives…

,

ReadyNAS használata könnyű webeszközök backendjeként – megbízható?
Hi everyone, I currently maintain a small web tool (for example a gratuity / end-of-service benefit calculator for users in the UAE), and I’m evaluating options to host user data, logs, JSON storage files, and backups. My ideal setup is…

,

A MacBook csak 2,4 GHz-es hálózatra csatlakozik
Hello all, I have a RBR850 router and two RBS850 satellites. The second satellite was added a few weeks ago, and since then (but it might be unrelated) my macbook stopped connecting to the 5GHz WIFI and only connects to 2.4 GHz. When the…

,

Az Orbi 770 nem stabil AP módban
Nemrég vettem egy 770 Orbi rendszert, hogy kipróbáljam egy meglévő Nighthawk router (RAX50v2) helyett, és nagyobb lefedettséget kapjak. A Nighthawk AP módban volt a meglévő Zyxel routerünkkel. Beállítottam az Orbit is AP módba, és eddig nem tudtam…

,

PR60X Adguard bejelentkezés
Hello Sirs, Long time no see which means everything works fine except lack of IPV6 still. ( but its not important right now ) But could it be possible in the next firmwire update to add username/login for adguard DOH ? I, for exemple…

,

Az RS500 rejtett speciális beállításai lehetővé teszik az MLO-t
Nem tudom, miért rejtette el a Netgear az F12 böngészőben megjelenített linkmódon keresztül megjelenített speciális vezeték nélküli beállításokat. Megerősíthetem, hogy az RS500 routeremben csak az MLO beállítás működik bekapcsolt állapotban, de az Intel processzorral a sebesség rosszabbnak tűnik...

,

ORBI alkalmazásprobléma
Az első ORBI rendszer aktív volt az ORBI alkalmazásban, és minden részletet meg lehetett tekinteni. Vásároltunk egy második rendszert egy delaware-i helyszínre; az alkalmazás elvetette az elsőt, bár a másodikat felvette. Nem tudjuk megtekinteni a mi… részleteit.

,

Csaláskód a jelszó-visszaállító e-mailben
Trying to set up Nighthawk app on new phone and somehow my password wasn't working. Got this email with a one-time code. It had this phone number to contact Netgear support and it took me to what was almost certainly a scam that first…

,

Re: Az éjszakai eszköztevékenység az engedélyezett időt fogyasztja
Ugyanaz a probléma. Észrevettem, hogy van lehetőség webhelyeket beilleszteni a webhelykezelőbe, és korlátlanra állítani. Sajnos, ha IP-címekről van szó, akkor ezt nem lehet megtenni. Van egy Apple IP-címem (17.57.144.39), ami folyamatosan pingel az iPadről, és úgy tűnik, elnyeli...

,

Porttovábbítás nem működik
Már két napja próbálok rávenni egy portot (konkrétan a 25565-öst) a routeremre, de semmi sikertelenül. A portot a szerverem használja, ssh-n keresztül tudom elérni, látom a használt portot, és helyben tudok csatlakozni a játékszerverhez...