Το Orbi 770 δεν είναι σταθερό στη λειτουργία AP
0
0
125
0
0
125
Πρόσφατα αγόρασα ένα σύστημα 770 Orbi για να δοκιμάσω στη θέση ενός υπάρχοντος δρομολογητή Nighthawk (RAX50v2) για να έχω μεγαλύτερη κάλυψη. Το Nighthawk ήταν σε λειτουργία AP με τον υπάρχοντα δρομολογητή Zyxel. Ρύθμισα το Orbi ώστε να είναι επίσης σε λειτουργία AP και μέχρι στιγμής δεν μπορώ να έχω καμία σταθερότητα. Οι συσκευές πέφτουν και επανασυνδέονται κάθε λίγα λεπτά. Έβγαλα τους 2 δορυφόρους για να δω αν είχε κάποια σχέση με αυτούς και μάλιστα. Με μόνο το δρομολογητή 770 συνδεδεμένο, δυσκολεύομαι να διατηρήσω σταθερές συνδέσεις. Αν βάλω το Orbi σε λειτουργία δρομολογητή, φαίνεται καλύτερο, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που θέλω να διατηρήσω στη θέση του. Πρέπει να λειτουργεί σε λειτουργία AP.
Πιθανότατα θα επιστρέψω αυτήν τη ρύθμιση και θα επιλέξω έναν διαφορετικό κατασκευαστή δικτύου mesh, αλλά σκέφτηκα να ρωτήσω πρώτα εδώ πριν τα ξαναβάλω όλα σε κουτί. Έβαλα ξανά το Nighthawk και όλες οι συνδέσεις μου λειτουργούν ξανά όπως αναμενόταν.

Αφήστε μια απάντηση
Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *